Dit is waarom 'The Marvels' moeilijker was om te maken

Het eindresultaat ziet er misschien mooi uit, maar het kost veel werk

Lara Lustemberg 25 september 2022 07:58 in Algemeen
Er is een ding zeker over The Marvels: het tweede deel van Marvel success Captain Marvel bevat veel hoogvliegende actie.

Veel draadwerk
Volgens lead-actress Brie Larson is die actie wat The Marvels van Captain Marvel onderscheidt. Larson zei dat ze tijdens het filmen veel meer tussen het draadwerk zat, waardoor het filmen van het vervolg moeilijker was te voltooien.

"Het ding van draden is dat het er heel leuk en mooi uitziet, waardoor mensen vergeten dat het hard werken is. Je wilt er geen groot probleem van maken, maar het is oncomfortabel," vertelde Larson aan Entertainment Weekly op D23. Haar Marvels-collega Iman Vellani voegde toen toe: "Ik vind het geweldig en leuk."

Niet alleen hard werken
Larson maakte daarna snel duidelijk dat ze ook veel plezier heeft gehad tijdens de opnames. Maar het draadwerk bleef veel werk en ingewikkeld.

De actrice grapte al eerder over de verre afstanden van het project, wat suggereert dat The Marvels nieuwe werelden introduceert terwijl Captain Marvel door de kosmos reist.

The Marvels, is geregisseerd door Nia DaCosta en geschreven door Megan McDonell. En is ergens in 2023 in de bioscoop te zien met filmsterren zoals onder andere, Brie Larson als Carol Danvers, Iman Vellani als Kamala Khan (Miss Marvel), Teyonah Parris als Monica Rambeau en Samuel L. Jackson als Nick Fury.

NieuwsFilm