Voormalig topmodel/actrice durft huis niet meer uit na het misvormen van haar gezicht

Voormalig topmodel/actrice durft huis niet meer uit na het misvormen van haar gezicht

De eens zo bloedmooie Linda Evangelista schaamt zich nu dood.

Het komt wel vaker voor dat bekendheden het niet kunnen laten om op zoek te gaan naar de eeuwige jeugd, waardoor ze plastische chirurgie gebruiken. Dit pakt echter veel vaker niet goed uit dan wel. Hier weet Linda Evangelista alles vanaf.

Evangelista was een van de grootste topmodellen in de jaren negentig, begin 2000. Elk topmerk wilde Evangelista strikken. Ze ging zelfs acteren en speelde me in o.a. de serie Sex and the City en de film Unzipped. Ze was dus behoorlijk veel te zien, totdat ze voor 'coolsculpting' ging...

Resultaat
Coolsculpting is een vorm van Cryolipolyse, oftewel een methode om vetcellen in het menselijk lichaam af te breken door ze bloot te stellen aan koeling. Helaas heeft dit rampzalige gevolgen gehad, waardoor Evangelista zich nu bijna niet meer durft te laten zien.

Zo zei ze zelf: "Ik ben onherkenbaar. Door coolsculpting heb ik veel meer vetcellen in mijn gezicht gekregen, wat het tegenovergestelde is van wat me beloofd werd". Dit is, volgens Evangelista, een zeldzame bijwerking.

Ramp
Evangelista vervolgt: "Het heeft mijn leven verwoest. Niet alleen ben ik nu depressief, ik ben echt verdrietig en voel me niet meer goed in mijn eigen lichaam. Daarom trek ik me terug en zien jullie me niet meer. Ik zou zo graag weer het huis uit willen en me gewoon durven laten zien, maar ik ben mezelf niet meer".

Bekijk hieronder hoe Evangelista er nu uitziet.



NieuwsFilm

meest populair