Producent 'Werewolf by Night': "Er komen meer bekende monsters naar het MCU"

Producent 'Werewolf by Night': "Er komen meer bekende monsters naar het MCU"

Is dit hoe personages als Blade en Ghost Rider een plekje in het Marvel Cinematic Universe krijgen?

Werewolf by Night belooft het eerste echte horrorproject binnen het Marvel Cinematic Universe te worden. De special wordt omschreven als een eerbetoon aan de klassieke Universal Monsters en bevat niet alleen de weerwolf uit de titel, maar ook cultpersonages als Elsa Bloodstone (Laura Donnelly) en Man-Thing. Maar daar blijft het niet bij!

Tijdens een interview met The Direct, liet Marvel-producent Brian Gay namelijk weten dat Werewolf by Night slechts het begin is van 'monster-projecten' binnen het MCU. Aldus Gay:

"Een van de coolste dingen uit deze special is dat we een speciaal hoekje van monsters binnen het MCU introduceren. En dan heb ik het niet alleen over de monsters die we zagen in Werewolf by Night, maar ook een aantal die we nog niet konden introduceren. Deze film introduceert het idee dat er al eeuwen monsters schuilgaan binnen het MCU, en dat deze worden opgespoord of opgejaagd door een groep jagers."

Gay voegde daaraan toe dat hij niet weet wanneer deze monsters zullen opdagen, maar wel dat ze er zeker gaan komen:

"We weten nog niet wanneer ze weer op zullen duiken, maar er zijn zoveel verschillende soorten, dat ze zeker weer op zullen dagen. Jullie zullen deze creaturen op verschillende manieren terugzien in het MCU."

Werewolf by Night is vanaf 7 oktober a.s. te streamen via Disney+.

NieuwsFilm

meest populair