Emma Deckers op Insta-foto's waar je mond van openvalt

De mogelijke Nederlandse BNer timmert aan de weg en valt op Insta.

FilmTotaal 27 september 2022 04:00 in Celebrity
Sinds een paar maanden lijkt Emma Deckers steeds vaker opvallende foto's van zichzelf te plaatsen op Instagram en daardoor krijgt ze af en toe ook de aandacht ons celeb-hoekje.

Hieronder werpen we een blik op drie recente foto's van Emma, de dochter van oud-Wimbledon-winnaar Richard Krajicek en schrijver en voormalig model Daphne Deckers. Het zijn foto's waar je mond toch best wel een beetje van open kan vallen.

1. Uitdagend op Insta

"Val ik bijna van de bank af? Misschien. Maar wel een leuke foto 😂 #marbella #vacaciones," was het bijschrift bij een foto waarop we Emma in bikini op een bankje zien.

De foto's van Emma in haar bikini zie je op Insta.

2. Blouse wijd open

"Feeling quite happy these days 💛," scheef Emma bij een foto waarop ze haar blouse opentrekt en haar bikini tevoorschijn tovert. De 24 jarige Emma had het duidelijk naar haar zin.

Bekijk haar zomerse foto op haar Instagram.

3. Boezem en koffie

Vanuit Marbella deelde Emma een foto met een bakkie koffie in haar hand, en een opvallend stuk kleding aan. "Laatste dagje zomervakantie is een feit! Wat een heerlijke vakantie heb ik gehad met zoveel leuke mensen die mij zo dierbaar zijn 💙 morgen begint uni weer🦋" schreef ze erbij.

De foto van Emma in haar stuk lingerie zie je op Insta.

NieuwsFilm

meest populair