Bekijk deze 5 topfilms snel op Netflix voordat ze volgende maand verdwijnen!

Nog enkele dagen voordat deze projecten verwijderd worden!

Wouter Drummen 27 september 2022 10:44 in Algemeen
Elke maand voegt Netflix weer de nodige films en series toe, maar dat betekent ook dat de streaminggigant plaats moet maken. 'Oudere' projecten verdwijnen dus nog voor oktober. Dat betekent dat je nog enkele dagen hebt om de onderstaande films snel te bekijken!

Hieronder zetten we nog even de vijf beste films op een rij die vanaf oktober niet meer op Netflix te zien zullen zijn. Mocht je dus vanavond vrij hebben en even voor de buis willen chillen, dan is het misschien wel een goed moment om een van deze vijf toppers te bekijken.

Se7en
David Fincher heeft ons al heel wat pareltjes gebracht, maar een van zijn beste werken is toch wel zonder twijfels Se7en. Deze fantastische thriller, waarin Morgan Freeman, Brad Pitt en Kevin Spacey schitteren, gaat over de ervaren detective Somerset en zijn jonge opvolger die achter een seriemoordenaar aangaan. Langzaam maar zeker ontdekken de detectives dat elke moord naar één van de zeven hoofdzonden verwijst en dit geen makkelijke zaak wordt...

Fight Club
Nog een andere Fincher topper die deze maand verdwijnt. Mocht je niet weten waar deze film over gaat, het verhaal volgt een jongeman (Edward Norton) die baalt van zijn doodlopende carrière en kleurloze leven. Samen met een vriend, Tyler Durden (opnieuw Pitt), creëert hij een nieuwe club waarin mannen hun frustraties kunnen afreageren door elkaar tot pulp te slaan: de zogeheten Fight Club. Al snel vindt hun initiatief navolging en ontstaan er overal in het land nieuwe clubs.

A Beautiful Mind
Niet alleen is A Beautiful Mind een van Ron Howards beste films, ook Russel Crowe zet hierin een van zijn allerbeste prestaties neer. Hij speelt het wiskundige genie John Forbes Nash Jr. die ondanks een briljante carrière geen makkelijk leven heeft. Hij belandt in een pijnlijke periode wanneer hij gediagnosticeerd wordt aan schizofrenie. Kan hij ook dit overwinnen?

The Man From U.N.C.L.E.
Guy Ritchie's The Man From U.N.C.L.E. is gebaseerd op een tv-serie uit de jaren '60 en gaat over een Amerikaanse en Russische spion die beide werkten voor een bureau getiteld United Network Command for Law and Enforcement. Deze rollen worden ingevuld door Henry Cavill en Armie Hammer.

Flight
In deze film, van regisseur Robert Zemeckis, speelt 'living legend' Denzel Washington de rol van een aan alcohol en drugs verslaafde piloot die door zijn eigen schuld bijna een vliegtuig laat neerstorten. Op het nippertje weet hij zichzelf en de passagiers echter te redden van een zekere dood. De film richt zich op de pogingen van de piloot om van zijn verslavingen af te komen.

Deze vijf films zullen niet meer op Netflix staan vanaf oktober, dus mocht je deze nog willen zien, doe dat dan snel!

NieuwsFilm