Is Letitia Wright nu de nieuwe Black Panther? De actrice reageert

Is Letitia Wright nu de nieuwe Black Panther? De actrice reageert

Over ongeveer twee maanden tijd komen we erachter!

Chadwick Boseman wist hoge ogen te gooien met zijn rol als Black Panther, maar na zijn tragische overlijden in 2020 moest Marvel wel op zoek gaan naar een nieuwe superheld. Ondanks het feit dat Black Panther 2 nog dit jaar uitkomt, weten we nog steeds niet wie het stokje overneemt, maar de voornaamste kandidaat lijkt toch wel Letitia Wright.

Wright speelt in het MCU het jongere zusje van Bosemans T'Challa, en lijkt daardoor de perfecte vervanger. Niet alleen is Shuri een bolleboos, ze kan ook goed vechten, iets wat ze al eerder liet zien. Nu laat zij zich er zelf ook over uit.

Reactie
Zo begint Wright: "We hebben het er al een hele tijd geleden over gehad, met regisseur Ryan Coogler maar ook met Chad, toen we nog werkten aan de eerste film. Ik heb er altijd naar uitgekeken dat dit misschien een mogelijkheid zo zijn. Maar ik kan natuurlijk nog geen definitief antwoord geven op deze vraag".

Het is niet zo heel gek dat ze het hier al over hebben gehad, zelfs voor de dood van Boseman, aangezien Shuri in de comics op een gegeven moment ook de nieuwe Black Panther wordt. Hoewel de trailer van het tweede deel niet laat zien wie nu de bekende superheld gaat spelen, lijkt het wel om een vrouw te gaan.

Eerbetoon
Toch zal Bosemans T'Challa nog de nodige keren opduiken in het vervolg. Hoewel er dus een nieuwe Black Panther zal zijn (of misschien zelfs wel meerdere) zal de sequel ook een eerbetoon zijn aan Boseman.

NieuwsFilm

meest populair