Marvel Studios krijgt tegenslag en moet die snel verwerken

De regisseur is vertrokken.

Bram de Groot 28 september 2022 20:30 in Algemeen
Nog niet zo heel lang geleden vertrok bij de regisseur bij de veelbesproken Marvel-film Fantastic Four en nu is er weer een regisseur vertrokken bij een aankomende grote Marvel-film. Nu zit Blade zonder kopman.

Via The Hollywood Reporter wordt duidelijk dat Bassam Tariq (Mogul Mowgl) heeft moeten opstappen. Een heel duidelijk reden voor het vertrek wordt niet gegeven, maar Marvel geeft in een verklaring de schuld aan de vele aanpassingen in de start van de productie:

"Door de voortdurende verschuivingen in ons productieschema, gaat Bassam niet langer verder als regisseur van Blade, maar hij blijft uitvoerend producent van de film. We waarderen het talent van Bassam en al het werk dat hij heeft gedaan om Blade te krijgen waar het nu is."

Blade met Mahershala Alb
Alweer een flink aantal jaar geleden werd Mahershala Ali aangekondigd als de nieuwe Blade, een halve vampier - de Daywalker - die jacht maakt op vampiers die weinig gevoelens hebben voor de mensheid.

Met een script van Beau DeMayo en rollen voor ook Delroy Lindo en Aaron Pierre staat Blade gepland voor 3 november 2023. De opnames moeten binnen enkele maanden starten en de zoektocht naar een nieuwe regisseur is volgens THR al gestart.

NieuwsFilm