Stephen King tipt je deze spannende film!

Stephen King tipt je deze spannende film!

'Smile' is volgens de wereldberoemde schrijver zeker de moeite waard.

Smile is dé horrorfilm waar iedereen het momenteel over heeft. Dit is het regiedebuut van Parker Finn, dus hij zal in zijn nopjes zijn dat niemand minder dan horrorlegende Stephen King nu zijn film prijst!

King heeft talloze boeken geschreven, waarvan er ook behoorlijk veel verfilmd werden. Denk bijvoorbeeld maar aan The Shining, Carrie en It. De schrijver weet dus wel wat een goed horrorverhaal is en dat is Smile volgens King zeker ook.

Reactie
Zo schrijft hij op zijn Twitter-pagina dat Smile een sterke griezelfilm is, maar dat vooral hoofdrolspeelster Sosie Bacon als Rose het erg goed doet. Bekijk zijn berichtje hieronder.



De 30-jarige Bacon wist al eerder hoge ogen te gooien in geliefde series als 13 Reasons Why en Narcos: Mexico, maar nu mag ze dus ook eens de hoofdrol spelen. Zij zal het zeker leuk vinden om geprezen te worden door King, maar ook voor Finn is het lekker dat King even goede reclame maakt voor Smile

Verhaal
De film volgt Rose, een psychiater die wordt geplaagd door iets wat bovennatuurlijk lijkt. Na een traumatisch incident met een patiënt begint Rose onverklaarbare en angstaanjagende fenomenen te ervaren die alleen zij kan zien. Rose wordt er steeds meer van overtuigd dat ze wordt achtervolgd door een kracht die niet alleen bovennatuurlijk is, maar ook kwaadaardig. De film zal vanaf morgen in de bioscoop te zien zijn!

NieuwsFilm

meest populair