Billen van Katja Schuurman worden eens goed gemasseerd

De Nederlandse actrice geniet van haar rust.

FilmTotaal 29 september 2022 10:56 in Celebrity
De Nederlandse actrice Katja Schuurman heeft dit jaar twee bioscoopfilms. De eerste is de tienerkomedie Costa!! en deze zagen we al begin dit jaar en de volgende film waarin we Katja zien is de seniorenkomedie Casa Coco, te verschijnen in november.

In Costa!! keerde ze terug als haar personage uit de eerste film en dit keer is het haar dochter die de Spaanse kust onveilig gaat maken. In Casa Coco is Katja juist weer de dochter en zien we haar tussen tal van oude(re) Hillywood-namen.

Als we op de IMDb kijken, dan zien we geen nieuwe projecten klaarstaan voor 2023. Wie weet richt ze zich voorlopig even op tv-programma's en wat meer rust in de privésferen.

Ontspannende foto op Instagram
"Wat houdt je lijf toch op de meest rare plekken emoties vast. Mijn billen waren de laatste tijd blijkbaar stalling voor onverwerkt verdriet en boosheid; ik kon op een gegeven moment nauwelijks meer normaal lopen, laat staan zitten," schrijft Katja op Insta.

"Wat een wonderdokters zijn sommige masseurs toch! Met alle liefde die ze in je stoppen, en hoe ze niet alleen je spieren soepel maken, maar ook je energie weer vrij laten stromen. Hier lach ik nog..." vervolgt ze bij een foto waarop ze op de tafel ligt.


Bekijk de foto van Katja op haar Instagram account.


NieuwsFilm