Scarlet Witch-actrice wil X-Men-film met Hugh Jackman en Michael Fassbender

Het klinkt natuurlijk wel heel gaaf en goed mogelijk!

Wouter Drummen 29 september 2022 11:23 in Algemeen
Het is hét filmnieuws van de week: Hugh Jackman keert terug als Wolverine! Hoewel de populaire superheld het loodje legt in Logan, zal hij wederom te zien zijn in Deadpool 3. Hoewel sommige mensen denken dat het bij een enkel optreden zal blijven, hoopt Elizabeth Olsen in ieder geval op meer.

Olsen is al meerdere jaren een groot gezicht in het MCU. De actrice kroop voor het eerst in de huid van de machtige Scarlet Witch in Avengers: Age of Ultron, maar had daarna ook nog genoeg te doen. De laatste keer was ze te zien in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, maar nu hoopt ze het scherm te mogen delen met Jackman.

Reactie
Zo zegt Olsen: "Wolverine maakt deel uit van de X-Men. Ik zou het zo gaaf vinden om met meer mensen van de X-Men-franchise te kunnen werken. Ik denk dat Fassbender in een of andere wereld ook wel mijn vader is?"

Michael Fassbender speelde natuurlijk ook een lange tijd Magneto in diverse X-Men-films. In de stripboeken is Scarlet Witch inderdaad een van de kinderen van Magneto, dus haar personage heeft zeker een belangrijke link met de X-Men wereld. Ook nam ze het al op tegen Charles Xavier.

Wel of niet
Met het multiverse is natuurlijk alles mogelijk, dus wie weet komt het er nog wel van. Het is wel nog niet zeker of Jackman maar een enkele keer terugkeert of dat het gaat om meerdere films, maar Marvel zal misschien wel voor meer willen gaan, aangezien Deadpool 3, mede dankzij Jackman, zeker een financieel succes gaat worden.

NieuwsFilm