Zac Efron wil nu eens eindelijk af van zijn 'High School Musical' imago

Hij wil duidelijk maken dat hij ook voor andere serieuzere rollen geschikt is.

Brendan Mc Dade 29 september 2022 12:03 in Algemeen
Zac Efron werd groot door zijn rol als Troy Bolton in High School Musical. Die film is al aardig lang geleden uitgebracht, maar toch blijft dit dé rol waar Efron het meest mij geassocieerd wordt. Hier lijkt hij inmiddels klaar mee te zijn.

Hij zou graag wat serieuzer genomen worden als acteur. Daarom kiest hij nu veelal voor films die men wellicht niet van hem verwacht. Zijn rol in de nieuwe The Greatest Beer Run Ever is hier een goed voorbeeld van.

Verwachtingen
In een interview geeft hij aan: "Ik krijg voortdurend te maken met twee wegen die ik op kan. Enerzijds kan ik iets doen wat iemand al van mij verwacht, maar anderzijds is er de meer uitdagende onverwachte weg. Indien mogelijk ga ik altijd daar voor."

Met The Greatest Beer Run Ever is hij ook voor de tweede mogelijkheid gegaan. Dit vertelt het verhaal van een voormalige marinier die tijdens de Vietnamoorlog naar het slagveld reisde om zijn vrienden te ondersteunen met een tas bier.

Hetgeen wat Efron hier het meest aansprak was de manier waarop een serieus onderwerp en verhaal als dit toch met een sprankeltje van humor verteld kon worden.

NieuwsFilm