Met Mila Kunis onder de douche: "Deur staat altijd open"

De actrice laat haar badkamerdeur namelijk altijd open staan.

FilmTotaal 30 september 2022 15:02 in Celebrity
Mila Kunis en haar man Ashton Kutcher laten in huis letterlijk alle deuren open staan. De actrice vertelt in een recent interview met E! News dat zelfs de deur van de badkamer niet dichtgaat tijdens het douchen.

"We hebben als gezin dit idee helemaal omarmd[/b]", vertelt Kunis. "[i]Het helpt ook om onze kinderen duidelijk te maken dat we allerlei lichaamsfuncties hebben. Dat hebben we bij ons thuis als norm".

Kunis had overigens zelf niet per se verwacht alle deuren altijd open te houden. Vroeger deed ze dat namelijk niet. Ze is dat pas gaan doen toen ze ging samenwonen met Kutcher en kinderen kreeg.

Het begon volgens de actrice toen haar gezinsleden op de deur begonnen te kloppen met de vraag of ze naar binnen mochten. Uiteindelijk besloten Kunis en Kutcher de deur altijd maar open te laten. Net zo makkelijk natuurlijk.

"Ik had nooit verwacht iemand te zijn die naar het toilet kan zonder de deur dicht te doen", benadrukt ze. Blijkbaar heeft de actrice zichzelf dus onderschat.

Niet douchen
De badkamerdeur staat bij Kunis en Kutcher verder toch niet heel vaak open. Het koppel ontketende vorig jaar een hevige online discussie na de onthulling dat ze hun kinderen bijna nooit in bad doen.

Ook zelf kruipen Kunis en Kutcher niet vaak onder de douche. "Ik was alleen m'n kruis en oksels", gaf de actrice toen prijs.

NieuwsFilm