Daniel Radcliffe: "Weird Al is nog gekker dan het schetende lijk uit 'Swiss Army Man'"

Daniel Radcliffe: "Weird Al is nog gekker dan het schetende lijk uit 'Swiss Army Man'"

Volgens de acteur wordt het echt bizar.

Daniel Radcliffe is natuurlijk voornamelijk bekend voor zijn rol als Harry Potter in de gelijknamige wereldberoemde franchise. Toch vindt de acteur het geweldig om af en toe iets anders uit te proberen, iets dat ook zeker het geval is met zijn volgende film. Hij laat zich hier nu over uit.

Zo kruipt de acteur in de huid van de artiest Al Yankovic in Weird: The Al Yankovic Story. De laatste jaren zijn muzikale biopics gigantisch in (denk bijvoorbeeld maar aan Bohemian Rapsody en Rocketman), maar deze film onderscheidt zich volgens Radcliffe wel van de rest, aangezien er echt knotsgekke scènes inzitten.

Reactie
Tijdens een recent interview laat de acteur zich erover uit: "Ik ben voor de opnames echt overal geweest met een accordeon in mijn handen, maar ik was altijd bang dat ik aangehouden zou worden. Het ziet namelijk vreemd uit, ik dacht elke keer weer: "Als ze maar niet denken dat het een bom is!" Het is ook een verdomd lastig instrument om te leren spelen!"

"Maar het was een fantastische ervaring. Wat zo fascinerend is aan Al is dat hij perfect een geweldig iets kan mixen met iets dat echt knettergek is. Hij is eigenlijk een groot kind, maar hij is ook wel ietwat gek en je zou zelfs kunnen zeggen gevaarlijk".

Scène
Een bepaald moment in de film is volgens Racliffe de raarste scène die hij ooit gefilmd heeft: "Er zit een stukje in de film dat gaat over LSD en dat is echt het gekste dat ik ooit heb gedaan en dat wil wel wat zeggen".

"Ik hou van films waar gewoon alles mogelijk is. Ik heb al een man gespeeld met wapens voor handen en een lijk met magische krachten, maar daar doen we nu dus nog een schepje bovenop!" In november zullen we zelf kunnen oordelen, wanneer de film te zien zal zijn!

NieuwsFilm

meest populair