George Clooney maakt pikante grap over bekende actrice

De twee Hollywoodsterren zijn al heel lang met elkaar bevriend.

FilmTotaal 1 oktober 2022 11:17 in Celebrity
George Clooney had na het draaien van Ticket To Paradise even schoon genoeg van zijn tegenspeelster Julia Roberts, met wie hij al jaren goed bevriend is. Dat grapte hij in de Amerikaanse talkshow The Late Show.

De romkom Ticket To Paradise is opgenomen op een eiland dat behoort tot Australië. "Het was leuk om de film daar samen op te mogen nemen. Julia is een goede vriendin van me", vertelt Clooney aan presentator Stephen Colbert.

De Hollywoodster vertelt vervolgens dat de gehele crew op het eiland verbleef, maar dat Roberts daar helemaal alleen was. Ze had namelijk geen familie meegebracht. Om die reden bracht de actrice de nodige tijd door met Clooney en zijn gezin.

"Op een gegeven moment werd dat wel een beetje vervelend", grapt de acteur. "Ze stond iedere morgen aan de deur en wij moesten haar eten brengen en rondrijden op het eiland. Dan denk je op een bepaald moment ook wel 'Julia, zo is het genoeg'".

Die opmerking is dus overduidelijk totaal niet serieus bedoeld. De twee zijn al heel lang bevriend en waren ook samen in meerdere films te zien. Het desbetreffende fragment kun je hieronder bekijken.NieuwsFilm