Deze stevige actiefilm staat in een klap bovenaan Netflix Top 10

De Fast & Furious-spinoff doet goede zaken.

Bram de Groot 2 oktober 2022 20:30 in Algemeen
Het leek er lange tijd op dat we meerdere Fast & Furious-spinoffs zouden krijgen, maar na Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw is er weinig nieuws meer over verschenen. Toch trekt Hobbs & Shaw sinds de release heel wat aandacht.

Recent verscheen de film van regisseur David Leitch (Deadpool 2, Bullet Train) op Netflix en de film wordt erg goed bekeken. Zo goed zelfs dat de spin-off met vooral Dwayne Johnson (Luke Hobbs) en Jason Statham (Deckard Shaw) gelijk op de eerste plaats van de Netflix Top 10 staat, en daarmee Blonde passeert.

Hobbs & Shaw werd prima ontvangen, gezien de 68 procent op de Tomatometer en de 88 procent als Audience Score. "Hobbs & Shaw schakelt niet zo bij als de beste afleveringen van de franchise, maar vreet behoorlijk wat kilometers op met de goed op elkaar afgestemde sterren en over-the-top actiescènes," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw nu op Netflix
In Hobbs and Shaw ontmoeten we de diplomatieke beveiligingsagent Luke Hobbs en de losbandige Deckard Shaw. Ze leven nog altijd op gespannen voet, maar het lot brengt hen weer samen. Het tweetal moet het opnemen tegen de onverslaanbaar ogende Brixton, gespeeld door Idris Elba.

Hobbs and Shaw nog niet gezien? Dan kun je nu afstemmen op Netflix.NieuwsFilm