Producent verklapt: dit wordt de nieuwe James Bond sowieso niet

Producent verklapt: dit wordt de nieuwe James Bond sowieso niet

Geen al te jonge acteur, want 007 heeft al veel ervaring.

Het is een rol waar vele acteurs alleen maar van kunnen dromen: James Bond. Daniel Craig zijn tijd als 007 zit erop, dus de nodige talenten zullen hopen dat zij in de huid mogen kruipen van de wereldberoemde agent. Ondanks het feit dat nog niemand gevonden is, verklapt Bond-producent Michael G. Wilson nu wel wat nieuws.

Al maandenlang komen er berichten langs over wie de nieuwe 007 wordt. Zo worden Tom Hardy, Henry Cavill en Idris Elba vaker genoemd, al doet ook een gerucht de ronde dat het zou gaan om een piepjonge Bond. Dat blijkt nu toch niet het geval te zijn.

Reactie
Tijdens een recent interview laat Wilson zich erover uit en het is duidelijk dat de nieuwe Bond niet té jong kan zijn: "We hebben al vaker gedacht aan jonge acteurs in het verleden, maar dat werkt gewoon niet..."

"Vergeet niet dat Bond al een veteraan is. Hij heeft ervaring. Het is een man die al het nodige heeft meegemaakt. Hij is een oud soldaat. Het kan dus niet een of ander jochie zijn dat net uit school komt en meteen gaat knokken. Dat is waarom Bond alleen gespeeld kan worden door op z'n minst een dertiger of ouder".

Nog even wachten
Het zal dus niet om een super jonge Bond gaan, zoals het gerucht het deed vermoeden. Het zal echter wel nog een tijdje duren voordat we te horen krijgen wie het wordt, aangezien Wilson en co. de goede keuze willen maken.

NieuwsFilm

meest populair