Neemt Zac Efron het stokje over van Hugh Jackmans Wolverine?

De acteur laat zich er kort over uit.

Als je een beetje het filmnieuws volgt, weet je vast en zeker wel dat Hugh Jackman terugkeert als Wolverine. De acteur zal opnieuw in de huid kruipen van de geliefde superheld, maar wanneer geeft hij dan het stokje over, aan bijvoorbeeld Zac Efron?

Efron, o.a. bekend van Baywatch, wordt al een lange tijd gelinkt aan de rol. Het leek er ook een lange tijd niet op dat Jackman terug zou keren, aangezien zijn Wolverine het loodje legt in de uiterst sterk onthaalde Logan.

Dus toch
Vorige week kregen we te horen dat Jackman toch terugkeert voor Deadpool 3. De vraag is nu of het bij een enkele film zal blijven, of dat Marvel hem een langer contract zal aanbieden. Mocht hij het bij een laatste optreden houden, dan hebben de fans in ieder geval een goede vervanger voor ogen.

Efron wordt al een lange tijd genoemd. De acteur brak door met High School Musical, maar liet toen ook zien serieuze rollen te kunnen spelen, zoals bijvoorbeeld in Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. Hij laat zich er nu zelf over uit.

Reactie
De 34-jarige acteur was te gast bij The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, waar hij werd gevraagd of hij de schoenen zou kunnen zullen van zijn The Greatest Showman-collega. Zijn antwoord was als volgt: "Marvel kan mij natuurlijk altijd bellen, maar tot nu toe is het nog aan Hugh. Hij doet het nog steeds fantastisch!".

Efron liet eveneens weten dat hij graag in een Marvel-film zou willen opduiken, maar dat dit niet perse als Wolverine hoeft te zijn. Het is ook lastig om het over te nemen van de geliefde Jackman, aangezien Wolverine nu meteen wordt geassocieerd met de acteur. Het zal dus zeker geen makkelijke taak worden, wie het ook uiteindelijk wordt.

NieuwsFilm

meest populair