'Black Panther'-actrice kreeg rechtvaardig gevoel door nieuwe rol

'Black Panther'-actrice kreeg rechtvaardig gevoel door nieuwe rol

Dit is waarom 'The Silent Twins' haar persoonlijk aansprak.

The Silent Twins is een biografische dramafilm over een tweeling die alleen met elkaar communiceert. Hoofdrolspeelster Letitia Wright bespreekt wat haar zo aansprak tijdens het maken van deze film.

"Het feit dat hun stemmen aan de kant werden geschoven en hoe de samenleving zich tot hen verhoudt. De gemeenschap om hen heen begreep hen niet, en in plaats van iets harder te werken om hen te begrijpen, stopten ze hen in een soort hokje," vertelde Wright aan Comingsoon.

"Ik denk dat ik dol ben op verhalen over rechtvaardigheid en verhalen van mensen die vechten tegen iets dat groter is dan zij. Ik vind het altijd leuk om dat uit te beelden en op het scherm te brengen. Iets dat impact heeft op het publiek."

Synopsis
June en Jennifer Gibbons keren zichzelf terug van hun omgeving en communiceren alleen nog met elkaar. Het verhaal neemt echter een duistere wending. Na opname in een psychiatrische instelling moeten ze ervoor kiezen om van elkaar te scheiden of om samen te sterven.

Cast
Letitia Wright, Tamara Lawrance en Nadine Marshall spelen de hoofdrollen. De film is gebaseerd op het boek met dezelfde titel en wordt geregisseerd door Agnieszka Smoczyńska.

NieuwsFilm

meest populair