Kijk deze topfilm (en series) snel voordat Netflix ze verwijdert

'Baby Driver' zal plaats moeten maken voor nieuwe projecten.

Wouter Drummen 4 oktober 2022 12:19 in Algemeen
Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken worden ook 'oudere' projecten verwijdert. Ondanks het feit dat er gelukkig niet veel films verdwijnen, zal een top film binnenkort niet meer te zien zijn, dus kijk deze snel!

Het gaat hier om de sterk onthaalde actiefilm Baby Driver. De hoofdrol wordt ingevuld door Ansel Elgort, maar ook de rest van de cast mag er zijn. Andere belangrijke rollen zijn namelijk weggelegd voor Jamie Foxx, Jon Hamm en Kevin Spacey.

Verhaal
Baby Driver volgt een jonge, getalenteerde chauffeur van vluchtauto's die leidt aan tinnitus en vertrouwt op het ritme van zijn persoonlijke soundtrack om de beste te kunnen worden. Wanneer hij de vrouw van zijn leven ontmoet, doet hij een poging om uit de criminele wereld te stappen, maar dit blijkt niet zo makkelijk te zijn als gehoopt...

De film van Edgar Wright (o.a. bekend van Hot Fuzz en The World's End) werd erg goed onthaald. Ook de box-office mocht er zijn. Wil je Baby Driver nog zien, doe dat dan héél snel, aangezien de film hoogstwaarschijnlijk vanaf 5 oktober niet meer op Netflix staat!

Series
Dit is dus de enige film die deze maand zal verdwijnen, maar dat geldt niet voor de series. Zo zullen Arrow en Fargo ook van de Nederlandse database gehaald worden, dus als je niet weet wat je moet kijken op de streaminggigant, geef deze titels dan maar even voorgang!

NieuwsFilm