Probleemactrice Lindsay Lohan helemaal terug op Netflix

Probleemactrice Lindsay Lohan helemaal terug op Netflix

Deze romantische kerstfilm met Lindsay Lohan is te zien vanaf 10 November.

Op 10 november keert Lindsay Lohan (Mean Girls) eindelijk terug om een hoofdrol te spelen, namelijk in de nieuwe kerstfilm Falling for Christmas. Haar fans zullen vast enthousiast zijn, aangezien ze haar eindelijk weer kunnen zien schitteren in een film. De actrice gold lange tijd als een probleemactrice door drank- en drugsmisbruik.

In de kerstfilm van Netflix speelt Lohan de hotelerfgename Sierra. Door een ski-ongeluk leidt ze aan geheugenverlies en komt ze onder de hoede van lodge-eigenaar Jake (Chord Overstreet) en zijn dochtertje (Olivia Perez). Sierra ziet Jake wel zitten en een nieuw liefde ontstaat.

Terugblik op Mean Girls
Lohan laat al gauw haar enthousiasme blijken voor deze bijzondere film en vertelt: "Het is zo'n verfrissende, hartverwarmende romantische komedie en ik mis het maken van dit soort films."

Fans hopen stiekem dat haar personage een vertolking gaat doen van "Jingle Bell Rock" van de officiële film Mean girls, maar Netflix heeft daar verder nog geen informatie over vrijgegeven.

Naast Falling for Christmas, heeft Lohan nog een deal met Netflix dat ze in de film Irish Wish gaat spelen. Hier vertolkt ze de rol van een bruidsmeisje dat een magische wens doet om vervolgens in de bruid te veranderen. Alleen later in het verhaal realiseert ze zich dat dit misschien toch niet is wat ze had willen wensen. Irish Wish heeft nog geen exacte verschijningsdatum, maar komt na de kerstfilm uit.

Klaar voor een nieuwe start
Eerder had Lohan een kleinere rol in de bovennatuurlijke thriller Among the Shadows (2019), maar heeft sinds The Canyons van Paul Schrader (2013), geen hoofdrol meer gehad.





NieuwsFilm

meest populair