'The Super Mario Bros. Movie'-film die volgend jaar verschijnt is onthuld

Check de eerste teaserposter.

Bram de Groot 5 oktober 2022 06:00 in Algemeen
Later deze maand verschijnt de eerste trailer voor de animatiefilm die gebaseerd zal zijn op de bekende game Super Mario Bros. De film moet uiteraard net zo'n succes worden als de verfilming van Sonic the Hedgehog, al is er nu geen live action-verhaal.

De animatiefilm The Super Mario Bros. Movie komt van regisseurs Aaron Horvath en Michael Jelenic en er komen stemmen van onder meer Chris Pratt (Mario), Charlie Day (Luigi), Anya Taylor-Joy (Princess Peach), Jack Black (Bowser), Keegan-Michael Key (Toad) en Seth Rogen als Donkey Kong.

Eerste poster van The Super Mario Bros. Movie
Hieronder zie je de poster van The Super Mario Bros. Movie waarop we de rug van Mario zien. Hij wordt omringd door een groot aantal bekende elementen uit de games die in 1983 werden gelanceerd met het arcadespel Mario Bros.

De synopsis: Een loodgieter met de naam Mario reist met zijn broer Luigi door een ondergronds labyrint om een gevangengenomen prinses te redden.

Dit moet wel heel bekend voorkomen voor de fans. The Super Mario Bros. Movie staat gepland voor 7 april 2023 en de trailer debuteert aankomende donderdag.NieuwsFilm