Brad Pitt en Emily Ratajkowski kunnen het wel héél goed vinden met elkaar

Brad Pitt en Emily Ratajkowski kunnen het wel héél goed vinden met elkaar

Vrienden van het nieuwe koppel laten zich uit over de kersverse relatie.

Het lijkt erop dat Brad Pitt niet meer single is. De acteur was jarenlang samen met Angelina Jolie, maar sinds de scheiding deden er veel geruchten de ronde dat Pitt weer aan het daten geslagen zou zijn. Het verhaal dat nu maar blijft terugkomen is dat hij met Emily Ratajkowski een koppel vormt.

De 31-jarige Ratajkowski, voornamelijk bekend als model maar ook van films als o.a. Gone Girl, werd al meerdere keren met de 58-jarige Pitt gespot. Een bron, die de acteur goed kent, laat weten dat de twee bekendheden al op meerdere dates zijn geweest en dat ze elkaar steeds leuker beginnen te vinden.

Reacties
Zo zegt deze persoon: "Brad leerde Emily kennen via een vriend. Er was al meteen een bepaalde aantrekkingskracht, maar het was nog niks serieus. Natuurlijk ziet zij er fantastisch uit en ook heeft ze, net zoals Brad, veel interesse in kunst, maar ze kunnen het gewoon ook heel goed vinden en kunnen over van alles praten".

Een andere 'insider', die juist bevriend is met de actrice, liet zich er eveneens over uit: "Ze is helemaal weg van Brad. Dat merk je aan alles, de manier hoe ze over hem praat en hem beschrijft. Haar vrienden grappen ook dat ze geen medelijden meer met haar hebben na haar scheiding, want om getroost te worden door Brad Pitt, dat is natuurlijk de droom. Ze wil hem zeker beter leren kennen!"

Scheiding
Niet alleen Pitt is namelijk gescheiden. Vorige maand diende Ratajkowski nog de documenten in om te kunnen scheiden van filmproducent Sebastian Bear-McClard. Zij waren vier jaar getrouwd en hebben ook samen een zoontje.

NieuwsFilm

meest populair