Yolanthe Cabau en Katja Schuurman in ochtendjas op set nieuwe Netflix-film

'Oei, ik groei' komt volgend jaar uit op de streaminggigant.

Wouter Drummen 6 oktober 2022 22:30 in Algemeen
Netflix is nog niet zo heel lang geleden begonnen met de opnames van de Nederlandse film Oei, ik groei. Hiervoor werden ook de nodige BN'ers gevraagd, waaronder Katja Schuurman en Yolanthe Cabau. Laatstgenoemde deelt nu een speciaal kiekje dat op de set werd genomen.

De film is een verfilming van de gelijknamige bestseller over de ontwikkeling van kinderen. Het verhaal gaat over drie stellen, die worstelen met ouderschap. De jonge advocate Anne (Sallie Harmsen) wil na haar zwangerschapsverlof weer aan het werk gaan, maar de combinatie van werk en ouderschap is toch lastiger dan dat het lijkt...

Hulp
Anne besluit zich vervolgens in te schrijven bij een supportclub voor moeders, die wordt gerund door Kim (Schuurman). Zij is op haar beurt weer getrouwd met Roos (Sarah Chronis), met wie zij via donor (Louis Talpe) kinderen heeft. Ook Ilse (Cabau) sluit zich aan bij de club.

Zo te zien heeft Cabau het tot nu toe goed naar de zin. De actrice deelde de onderstaande foto's, waar Schuurman eveneens opstaat.Regisseur
Oei, ik groei wordt geregisseerd door Appie Boudellah en Aram van de Rest op basis van een scenario dat werd verzorgd door Maikel Nijnuis, Appie Boudellah en Mustafa Boudellah. De film wordt volgend jaar op Netflix verwacht.

NieuwsFilm