Bloederige setfoto 'Evil Dead Rise' hint naar gruwelijke scène

Bloederige setfoto 'Evil Dead Rise' hint naar gruwelijke scène

Over een half jaar zal de film dan eindelijk te zien zijn!

Er wordt op dit hard gewerkt aan de nieuwe Evil Dead Rise, het nieuwste hoofdstuk in de geliefde Evil Dead-franchise. De nodige fans hopen dat de film wel bloederig genoeg wordt, maar dat lijkt wel het geval te zijn!

Evil Dead Rise is al bijna 10 jaar in de maak, dus de verwachtingen van fans zijn hoog. Niet alleen hebben ze lang moeten wachten, het feit dat Sam Raimi, Bruce Campbell én Lee Cronin bij het project betrokken zijn zorgt ervoor dat veel filmfanaten smachten naar de film. Nu deelt Cronin een kiekje van de set, dat waarschijnlijk wel in de smaak valt.

Bloederig
De regisseur deelde een foto van een behoorlijk bloederige scène, waarin we een gang zien met behoorlijk wat bloed en zelfs de nodige lichaamsdelen. Op de achtergrond staan ook schoonmakers, die het nepbloed mogen opruimen na de opnames. Bekijk het horrortafereel hieronder.



Zoals verwacht reageren fans behoorlijk enthousiast op de foto. Niet alleen is het kiekje 'Evil Dead waardig', maar sommige mensen veronderstellen dat een eerste echte trailer niet meer lang op zich zal laten wachten, aangezien de blockbuste volgend jaar april te zien zal zijn!

NieuwsFilm

meest populair