Dit is de veel jongere vriendin van Jason Statham

Dit is de veel jongere vriendin van Jason Statham

20 jaar verschil, maar dat is voor het koppel geen enkel probleem.

Het komt wel vaker voor dat er grapjes worden gemaakt over Leonardo DiCaprio en al zijn jonge vriendinnen, maar hij is niet de enige bekende acteur die graag een jonger iemand date. Denk bijvoorbeeld maar aan Brad Pitt en Nicolas Cage, die is getrouwd met een 31 jaar jongere vrouw. Een andere bekende acteur hoort ook in dit rijtje.

Het gaat hier om de actiester Jason Statham, o.a. bekend van de Transporter-films en The Expandables-franchise. Hij is namelijk ook getrouwd met een veel jonger iemand.

Rosie Hungington-Whiteley
In 2010 kwam Statham het model Rosie Huntington-Whiteley tegen. Zij was destijds 'pas' 23, terwijl Statham toch al 43 was. Toch spatten de vonken over en ondanks het feit dat er dus 20 jaar verschil tussen de twee is, gaat het nog steeds geweldig tussen de bekendheden.

In 2016 waren ze verloofd en een jaar later werd zoontje Jack Oscar Statham geboren. Begin dit jaar werd de familie nog iets groter, met de geboorte van dochtertje Isabel. Hoewel er af en toe kritiek was op het verschil, heeft Huntington-Whiteley altijd gezegd: "Leeftijd is enkel en alleen een nummer!"

Bekijk hier een kiekje van het beroemde koppel!

NieuwsFilm

meest populair