Amber Heard en vriendin lachen op zomerse strandfoto's

Amber Heard en vriendin lachen op zomerse strandfoto's

En deze foto's zijn 'zeldzaam', want de actrice wordt eigenlijk niet heel vaak meer in het openbaar gespot.

Amber Heard is op dit moment lekker aan het genieten van een zonvakantie op het Spaanse Mallorca. Dat blijkt uit nieuw verschenen foto's van de Aquaman-actrice. De beelden zijn vrij zeldzaam, want Heard wordt tegenwoordig niet heel vaak meer in het openbaar gespot.

Amber Heard heeft vrijdag genoten van een heerlijk dagje strand op Mallorca. Op foto's die van haar zijn verschenen is te zien dat ze het enorm naar haar zin heeft. Ze is niet alleen, maar samen met een vriendin. Beide dames dragen een simpele zwarte bikini.

Een dag eerder werd Heard gepost in een park met haar een jaar oude dochtertje Oonagh Paige. Daar nam ze zelfs de tijd om even gezellig met een Spanjaard te kletsen op een bankje. De Hollywoodster heeft het dus duidelijk erg naar haar zin op Mallorca.

Benieuwd naar de vakantiefoto's van Heard? Je kunt deze eventueel hier bekijken.

Moeilijk jaar
Vijf maanden geleden verloor Heard de smaadzaak die haar ex Johnny Depp tegen haar had aangespannen voor een artikel waarin zij ervaringen besprak met huiselijk geweld. Hoewel ze dat deed zonder zijn naam te noemen, was het volgens de Pirates of the Caribbean-acteur duidelijk dat ze het over hem had.

Volgens Depp heeft hij Heard nooit iets aangedaan en heeft hij door de beschuldigingen behoorlijke reputatieschade opgelopen. De jury ging daarin mee. Heard werd veroordeeld tot het betalen van een flinke schadevergoeding van zo'n 8 miljoen. Beide partijen hebben echter inmiddels aangekondigd in hoger beroep te zullen gaan.

NieuwsFilm

meest populair