Eerste foto 'Ferrari' van bijna onherkenbare Adam Driver als Enzo Ferrari

Eerste foto 'Ferrari' van bijna onherkenbare Adam Driver als Enzo Ferrari

Michael Mann wist een topcast te verzamelen!

Adam Driver heeft de filmrollen voor het oprapen. De acteur is de laatste jaren zeer gewild in Hollywood en wist hoge ogen te gooien in bijvoorbeeld Marriage Story, Pattinson en The Last Duel. Nu kruipt hij weer in de huid van een iconisch personage, namelijk Enzo Ferrari.

Een tijd lang leek het erop dat de rol naar Hugh Jackman zou gaan, maar uiteindelijk nam toch Driver het stokje van hem over. De biopic, genaamd Ferrari, wordt gemaakt door Michael Mann (o.a. bekend van Heat) en zo te zien heeft de regisseur zijn hoofdrolspeler perfect weten te transformeren in Enzo Ferrari.

Foto
Er werd namelijk een kiekje van Driver online gezet, waarin hij te zien is als Ferrari en eerlijk is eerlijk, de acteur is bijna onherkenbaar. Oordeel zelf met de foto hieronder!



Verhaal
De biopic met een groot budget volgt ex-coureur en autofabrikant Enzo Ferrari in de zomer van 1957. Met zijn huwelijk in een crisis nadat een zoon is verleden en de dreiging van een faillissement dat opdoemt over het bedrijf dat hij en zijn vrouw 10 jaar eerder hebben gestart, begint Ferrari aan een gewaagde race, de Mille Miglia, 1.000 mijl door Italië.

Driver speelt dus Ferrari, maar ook de andere namen mogen er zijn. Penelope Cruz speelt Enzo's vrouw Laura Ferrari, terwijl Shailene Woodley zijn minnares Lina Lardin incarneert.

NieuwsFilm

meest populair