Mila Kunis wist al dat 'Jupiter Ascending' een grote flop zou worden

Mila Kunis wist al dat 'Jupiter Ascending' een grote flop zou worden

De actrice weet ook hoe dit komt.

Lana en Lilly Wachowski hebben enkele geweldige films gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan de iconische Matrix. Niet al hun werk is echter even goed, zoals Jupiter Ascending. De blockbuster bleek een grote flop te zijn, maar een van de hoofdrolspelers van de film wist al dat de film niet aan zou slaan tijdens de opnames.

Het gaat hier om niemand minder dan Mila Kunis, eveneens bekend van Ted. Tijdens een recente podcast liet de actrice zich erover uit: "Wisten wij al dat de film zou floppen? Nou, net voordat de productie begon veranderde de plannen en dat hielp niet echt..."

Budget
Zo vervolg Kunis: "Het budget was namelijk eigenlijk twee keer zoveel als wat we uiteindelijk kregen, dus dat zie je er ook wel aan af. Je kan natuurlijk veel meer met meer geld. Natuurlijk moet je je eerst focussen op het script, maar ook alles daaromheen is belangrijk, maar dat kreeg dus in een keer minder aandacht".

"Net voordat we dus met de film begonnen werd het budget drastisch minder, voor verschillende redenen die mij over het hoofd gaan. Maar je ziet het terug in de film. Het werd een heel ander verhaal dan oorspronkelijk gedacht..."

Gevolgen
Toch had Jupiter Ascending al een monsterbedrag. Het budget was namelijk maar liefst 210 miljoen dollar, maar bracht slechts 183 miljoen dollar op. Een gigantisch verlies dus. Op Rotten Tomatoes staat de gefaalde blockbuster ook een behoorlijke 'rotten' score: 28%.

Kunis heeft na Jupiter Ascending ook niet meer in blockbusters gespeeld. De vraag is of dit door de film komt en dat dit haar carrière 'pijn' heeft gedaan of dat ze hier zelf voor heeft gekozen.

NieuwsFilm

meest populair