Lindsay Lohan terug van weggeweest in nieuwe Netflix-film

Lindsay Lohan terug van weggeweest in nieuwe Netflix-film

Komt de actrice dankzij deze film weer volledig 'terug in beeld'?

Lindsay Lohan brak al op jonge leeftijd door als kindacteur. Denk bijvoorbeeld maar aan The Parent Trap. De laatste jaren hebben we haar echt heel wat minder gezien, maar daar komt nu verandering in. De actrice speelt namelijk de hoofdrol in de kerstfilm Falling for Christmas, waar nu de eerste trailer van is vrijgegeven.

De film vertelt het verhaal van de verwende Sierra, die steenrijk is en zich alles kan veroorloven. Op een dag gaat ze skiën maar na een flinke val weet Sierra niet meer wie ze is en waar ze vandaan komt. Een man (gespeeld door Glee-acteur Chord Overstreet) besluit Sierra te helpen en zegt dat ze bij hem mag blijven totdat haar geheugen terugkomt. Hoewel de twee oorspronkelijk veel verschillen hebben, groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Bekijk de beelden hieronder.



Dilemma
Zo te zien komt Sierra voor een dilemma te staan, aangezien ze uiteindelijk moet kiezen voor haar oude, vertrouwde leventje of besluit ze toch in de kleine stad te blijven waar ze een nieuw leven heeft opgebouwd?

Of de trailer je heeft weten te overtuigen is natuurlijk maar de vraag, maar dit lijkt wel weer een goede stap te zijn voor Lohan en haar carrière. We hebben de actrice niet meer veel gezien in Hollwyood, maar een film voor de streaminggigant zou daar wel eens verandering in kunnen brengen.

Dit zal niet haar enige samenwerking zijn met Netflix. Lohan zal namelijk ook een van de hoofdrollen spelen in Irish Wish, een andere Netflix romcom, die ergens in 2023 te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair