Bekijk deze twee topfilms snel voordat Netflix ze verwijdert!

Bekijk deze twee topfilms snel voordat Netflix ze verwijdert!

'Dangal' en 'The Game Changers' zijn nog maar enkele dagen te zien!

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar daar moet ook plaats voor gemaakt worden. Elke keer weer moet de streaminggigant dus projecten 'verwijderen'. Hieronder zetten we de beste films die je nog snel even moet kijken voordat dit niet meer mogelijk is!

Het zijn voornamelijk de serie-liefhebbers die het deze maand 'voor de kiezen krijgen', aangezien veel bekende series zoals o.a. Arrow en Hemlock Grove verdwijnen, maar ook deze twee topfilms.

1: Dangal (op Netflix t/m 14 oktober)
Dangal is een behoorlijk lange zit, maar zeker wel de moeite waard. De 2u40min durende film van regisseur Nitesh Tiwari volgt de ooit zo veelbelovende worstelaar, die droomde van een veel grote carrière. Hij hoopt een zoon te krijgen om hem te kunnen trainen, maar hij krijgt alleen maar dochters. Uiteindelijk ziet hij in dat twee van zijn dochters talent hebben en besluit hij ze klaar te stomen voor de Commonwealth Games. Bekijk de trailer van Dangal, die op IMDb op een prachtige 8,3 staat, hieronder!



2: The Game Changers (op Netflix t/m 15 oktober)
In 2019 wist filmmaker Louie Psihoyos hoge ogen te gooien met zijn documentaire. Commandotrainer James Wilks reist de wereld rond om erachter te komen wat nu de voordelen zijn van vlees, eiwitten en planten en ze met elkaar te gelijken qua krachtopbouw. Kleine spoiler: je zal opkijken van de resultaten! Ook deze film scoort erg goed op IMDb, namelijk 7,8. Kijk de trailer hieronder om erachter te komen of de beelden je te weten overtuigen.



NieuwsFilm

meest populair