Wanneer gaat Tom Cruise nu de ruimte in voor zijn nieuwe film?

Wanneer gaat Tom Cruise nu de ruimte in voor zijn nieuwe film?

Eindelijk weer eens wat nieuws!

Waaghals Tom Cruise heeft al heel wat knettergekke dingen gedaan. Of het nu gaat over een straaljager vliegen in Top Gun: Maverick of de ene na de andere ongelofelijke stunt voor de Mission: Impossible-franchise, hij kan het allemaal. Nu gaat de 60-jarige Cruise nóg verder!

De acteur werkte al meerdere malen samen met regisseur Doug Liman (namelijk aan Edge of Tomorrow en American Made) en dit is klaarblijkelijk zo goed bevallen dat de twee nu samen een film gaan opnemen in de ruimte.

Mega-project
Dit werd al enige tijd geleden aangekondigd. Elon Musk had er ook wel interesse in en zorgt ervoor dat de acteur dankzij zijn bedrijf, SpaceX, de ruimte in kan gaan. Universal woordvoerder Donna Langley laat zich er nu eindelijk weer over uit en deelt weer eens wat nieuws over het project.

"Tom Cruise gaat de ruimte in en neemt de wereld met zich mee. We krijgen het allemaal te zien. Het is een ongelofelijk gaaf project. De bedoeling is om hem in een raket naar een ruimtestation te sturen om daar opnames te maken. Als het zo ver komt dan willen we van Tom de eerste 'normale burger' maken die buiten een ruimestation loopt".

Planning
Er moet natuurlijk extreem voorzichtig te werk gegaan worden, aangezien een 'ruimteritje' niet zomaar iets is. 'Space tourism' komt wel steeds vaker voor, al helemaal nu er bedrijven bestaan zoals SpaceX. Oud-NASA administrator Jim Bridenstine denkt dat ruimtevaart een enorme boost gaat krijgen als een van 's werelds bekendste acteurs een film buiten onze planeet gaat opnemen.

NieuwsFilm

meest populair