Wacht even, komt Madonna nu uit de kast met bijzonder filmpje?

Wacht even, komt Madonna nu uit de kast met bijzonder filmpje?

De zangeres werd al vaker gespot met een andere artieste.

Madonna weet al jarenlang de krantenkoppen te halen. Niet alleen is ze een van de aller succesvolste soloartiesten aller tijden, ze deelt ook maar wat graag filmpjes en foto's op sociale media, de elke keer weer onder de loep worden genomen. Nu is het weer raak!

De 64-jarige zangeres komt wel vaker in het nieuws aangezien ze voor de nodige plastische chirurgie is gegaan en er nu toch behoorlijk griezelig uitziet. Madonna schijnt er, zoals zoveel andere bekendheden, moeite mee te hebben natuurlijk ouder te worden, maar ondanks het feit dat ze er toch wel wat 'eng' uitziet in het onderstaande videootje, ligt daar natuurlijk niet de focus op.

Filmpje
In het korte filmpje, dat de artieste deelde op haar TikTok-pagina, zien we Madonna met roze haren. Ze probeert een roze slipje in de prullenbak te gooien, maar voordat dat doet komen de volgende zin in beeld: "If I miss, I'm Gay". Echt in de buurt van de prullenbak gooit Madonna niet echt. Ze kijkt nog een keer de camera in, haalt haar schouders op en loopt weg.

Bekijk de beelden hieronder.

@madonna

♬ original sound - nudy georges


Wel of niet
Binnen de kortste keren werd het filmpje miljoenen keren bekeken, aangezien de nodige mensen denken dat de wereldberoemde zangeres nu echt uit de kast komt. Zo staan er reacties bij als: "Geeft Madonna nu toe dat ze lesbisch is? Fijn dat ze dat eindelijk durft te zeggen!"

Madonna deelt het videootje op een apart moment, aangezien ze recentelijk samen werd gespot met de vrouwelijke rapper Tokischa tijdens de New York Fashion Week. De 64-jarige Madonna en de 26-jarige Dominicaanse Tokischa leken wel héél close, aangezien ze meerdere keren gezoend werden gespot. Ook dook de jonge rapper op in de Hung Up-videoclip van Madonna, waarin de twee zangeressen eveneens niet van elkaar af kunnen blijven. Haar Instagram staat er ook vol mee. Mocht je dat willen zien, klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair