Henry Cavill en Millie Bobby Brown als Sherlock-familie op 'Enola Holmes 2'-foto's

Henry Cavill en Millie Bobby Brown als Sherlock-familie op 'Enola Holmes 2'-foto's

De twee superslimme speurneuzen keren terug!

Enola Holmes was een groot succes voor Netflix. De film werd in 2020 behoorlijk veel gekeken op de streaminggigant, dus het is niet zo heel gek dat Netflix besloot voor een vervolg te gaan. Zo heel lang hoeven we daar niet meer op te wachten, dus we krijgen er telkens meer over te horen. Nu is het weer raak!

Op het internet zijn namelijk enkele kiekjes opgedoken van het vervolg, Enola Holmes 2. Millie Bobby Brown keert natuurlijk weer terug als de ondeugende maar zeer slimme Enola, maar ook Henry Cavill krijgt als Sherlock meer te doen!

Teamwork
In het eerste deel stond Enola er grotendeels zelf voor, maar in de sequel besluit ze toch samen te werken met haar grote broer. Enola krijgt namelijk de opdracht om de verloren zus van een jonge fabrieksarbeider te vinden. Dit lijkt een makkelijke taak, maar de missie is toch veel ingewikkelder dan het lijkt...

Enola komt namelijk in een veel grotere en sinistere samenzwering terecht, waardoor ze door de gevaarlijkste buurten in Londen reist maar zich ook tussen de elite moet mengen, die meer geheimen hebben dan je zou denken. Gelukkig wordt ze bijgestaan door Sherlock Holmes zelf. Bekijk de eerste paar foto's hieronder!



Cast
Niet alleen Brown en Cavill keren terug. Ook Helena Bonham Carter als Eudoria Holmes en Louis Partridge als Viscount Tewkesbury zullen opnieuw van de partij zijn. Er zijn echter ook nieuwkomers zoals Sharon Duncan-Brewster, David Thewlis en Hannah Dodd.

NieuwsFilm

meest populair