Queen Latifah heeft een opmerkelijke voorwaarde in filmcontracten

Queen Latifah heeft een opmerkelijke voorwaarde in filmcontracten

Hollywood contracten kunnen soms raar uitvallen, maar dit is wel erg van een andere niveau.

Het opnemen van clausules in contracten is iets dat vaker voorkomt in Hollywood. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij acteurs die liever niet naakt op beeld willen verschijnen. Rapper en actrice Queen Latifah, bekend van onder andere Girls Trip en Just Wright, heeft ook een clausule in haar filmcontracten opgenomen. De inhoud hiervan zou bij veel mensen verwarring oproepen.

Latifah heeft in haar contracten namelijk een 'geen dood' clausule opgenomen. In films en series die zij speelt mag haar personage niet sterven.

Dood
Dit zou ervoor moeten zorgen dat haar personages niet al snel vermoord worden om vervolgens niet meer te verschijnen. Dat maakt de clausule al een stuk meer begrijpelijk.

In het begin van haar carrière had Latifah hier namelijk veel mee te maken. Ze geeft aan: "Als ik de hele tijd blijf dood gaan in deze films, ben ik ook niet in het vervolg te zien."

Fans van Latifah kunnen dus bij het zien van haar films opgelucht adem halen. In welk gevaar haar personages ook verkeren, ze komt er altijd bovenuit.

NieuwsFilm

meest populair