Setvideo 'Hellraiser': Gruwelijke Pinhead alias The Priest kwam zo tot leven

Setvideo 'Hellraiser': Gruwelijke Pinhead alias The Priest kwam zo tot leven

Actrice Jamie Clayton laat zien hoe ze iedere dag veranderde in het iconische horrorpersonage.

Fans zijn laaiend enthousiast over de nieuwe Hellraiser. Een van de pluspunten van de horrorfilm is de vondst van Jamie Clayton als Pinhead. In een nieuwe featurette vertelt de actrice meer over de make-up van haar iconische personage.

Clayton (onder meer bekend van de Netflix-serie Sense 8) moest iedere dag maar liefst vier uur in de make-up zitten om te transformeren tot The Priest, beter bekend als Pinhead. Het resultaat mag er wezen, want fans zijn het er unaniem over eens dat Clayton er fenomenaal uitziet als Pinhead.

"Het kostuum is erg zwaar en strak, maar ontzettend schitterend en gaaf", vertelt de actrice in de video over de look van haar personage. Het verwijderden van al die make-up en kostuum duurde op zichzelf ook weer bijna een uur.



Over deze film
In Hellraiser, een nieuwe versie van de gelijknamige horrorklassieker uit 1987, moet een jonge vrouw het opnemen tegen sadistische, bovennatuurlijke krachten die achter een raadselachtige puzzeldoos blijken te zitten.

In Amerika kunnen fans al genieten van de goed ontvangen film. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe Hellraiser - van regisseur David Bruckner (The Ritual) - in Nederland te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair