Henry Cavill is weer Sherlock in trailer 'Enola Holmes 2'

Henry Cavill is weer Sherlock in trailer 'Enola Holmes 2'

Binnenkort verscheen de tweede film op Netflix.

Alweer even geleden zagen we de teaser trailer voor Enola Holmes 2 en nu hebben we de volledige trailer. Uiteraard is het weer Millie Bobby Brown die de titelrol speelt en ze staat er net als in deel één niet alleen voor.

Haar grootste hulp komt in de vorm van haar grote broer Sherlock, net als in de eerste film gespeeld door Hollywoodster Henry Cavill.

Andere rollen komen onder meer van David Thewlis, Louis Partridge, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster en Helena Bonham Carter.

Nieuwe trailer en poster voor EH2
De films zijn gebaseerd op de boekenreeks Enola Holmes Mysteries van Nancy Springe en met een verhaal van Harry Bradbeer & Jack Thorne, een script van de tweede en onder regie van de eerste verschijnt Enola Holmes 2 op 4 november op Netflix.


In de tweede film komt Enola er al snel achter dat het leven als vrouwelijke detective niet zo makkelijk is als het lijkt, start de synopsis. Als ze op het punt staat de harde waarheid van volwassenheid te accepteren en haar zaak te sluiten, meldt zich een arm meisje bij Enola die haar een eerste officiële klus aanbiedt; namelijk het vinden van haar vermiste zus.

Als de vonken van een dodelijk complot oplaaien, moet Enola de hulp inroepen van vrienden - en Sherlock zelf - om het mysterie te ontrafelen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair