'Dune: Part Two' profiteert van Marvel-chaos en verschijnt eerder

'Dune: Part Two' profiteert van Marvel-chaos en verschijnt eerder

Nog meer goed nieuws voor Dune-fans!

Nu Marvel en Disney de film Blade een jaar verschuiven, grijpt Dune: Part Two zijn kans, en wordt de film twee weken opgeschoven.

Dune: Part Two zou eerst in de zomer van 2023 uitkomen, maar door vertragingen werd de film verplaatst naar de herfst van dat jaar. Toch is er nog wat goed nieuws voor fans van de franchise, aangezien de film nu op 3 november uitkomt, wat twee weken eerder is dan origineel gepland.

Problemen rond 'Blade'
De reden voor deze verschuiving komt waarschijnlijk door Marvel, die door problemen met de productie van Blade de film tien maanden moet uitstellen. Blade zou eerst op 3 november uitkomen, maar nu neemt Dune 2 deze plek dus in.

Dune 2 ontwijkt hiermee ook Trolls 3 en de nieuwe Hunger Games-prequel The Ballad of Songbirds and Snakes, die beide volgend jaar uitkomen op 17 november. Hierdoor maakt het tweede deel van de hit-franchise nog een grotere kans om een box-office succes te worden.

Op dit moment nemen Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Florence Pugh, Austin Butler en nog vele andere sterren het tweede deel van Dune op in Budapest.

NieuwsFilm

meest populair