Nieuwe 'Transformers' vindt nog eens twee grote namen

Nieuwe 'Transformers' vindt nog eens twee grote namen

Pete Davidson en Michelle Yeoh scoren letterlijk en figuurlijk grote rollen.

We hebben natuurlijk al heel wat Transformers-films voorbij zien komen en het is ook nog lang niet gedaan. Hoewel niet alle films even succesvol waren, blijft de franchise zeer lucratief, waardoor alweer een nieuw deel gemaakt wordt. Hiervoor zijn nu weer twee grote namen gevonden.

Het gaat hier om Pete Davidson en Michelle Yeoh. Davidson is voornamelijk bekend van The Suicide Squad en The King of Staten Island, terwijl Yeoh hoge ogen wist te gooien met Crazy Rich Asians en Crouching Tiger, Hidden Dragon.

Rollen
Beide acteurs zullen echter niet 'te zien zijn' in het nieuwe hoofdstuk, dat Transformers: Rise of the Beasts heet, maar er in te horen zijn. Yeoh kruipt namelijk in de huid van de Transformer Airazor, terwijl Davidson de rol van Mirage voor zijn rekening neemt.

De regisseur van de film, Steven Caple Jr. deelde de onderstaande videootjes op zijn Instagram-pagina, waarin beide acteurs voorbij komen.



Verhaal
Rise of the Beasts pikt de draad na de gebeurtenissen in Bumblebee en volgt Optimus Prime, Bumblebee en een onwaarschijnlijke groep mensen die vergezeld worden door een stel krachtige nieuwe bondgenoten, de Transformers Beasts.

NieuwsFilm

meest populair