Kaley Cuoco beleefde zeer traumatisch ongeluk

Kaley Cuoco beleefde zeer traumatisch ongeluk

Haar carrière had er hierdoor wellicht heel anders kunnen uitzien.

Soms gebeuren er bepaalde dingen die je in één klap een ander perspectief op je leven kunnen geven. Kaley Cuoco kan daarover meepraten. Het begon voor haar allemaal tijdens het paardrijden.

Meer dan tien jaar geleden was het toen Cuoco besloot om met haar paard een ritje bij een ranch in Los Angeles te rijden. Dit liep heel anders af dan ze gedacht had. Het paard raakte overstuur en smeet daardoor de actrice op de grond.

Been
Het paard wou over Cuoco heen springen, maar belandde vol op haar linker been. Even was er vrees dat haar been geamputeerd zou moeten worden. Een zeer duistere tijd brak voor haar aan.

In een interview met Vanity Fair geeft ze aan: "Voordat ik geopereerd werd lieten zij mij iets tekenen waarin stond dat ze nog niet zeker wisten of ik nog een been had. Dat was natuurlijk niet aan de orde maar ik moest wel ondertekenen dat ik daarmee akkoord ging."

Nieuwe projecten
Gelukkig was het uiteindelijk allemaal goed gekomen. Dit jaar was ze nog te zien in de romantische komedie Meet Cute en actie-comedy film The Man from Toronto.

NieuwsFilm

meest populair