Komt ook Dwayne Johnson naar het Marvel Cinematic Universe?

Komt ook Dwayne Johnson naar het Marvel Cinematic Universe?

De spierbundel laat zich erover uit.

Als je een beetje het filmnieuws volgt weet je al lang dat Dwayne 'The Rock' Johnson Black Adam speelt. De nieuwe blockbuster van DC is nog niet eens uit of een ander gerucht doet nu alweer de ronde dat hij misschien ook in een Marvel-film zal spelen. Maar klopt dit wel?

Het zou niet de eerste keer zijn dat een bekende acteur in Marvel én DC-films te zien zou zijn. Denk bijvoorbeeld maar aan Christian Bale (van The Dark Knight-trilogie naar Thor: Love and Thunder) of Idris Elba (Heimdall in meerdere Marvel-films en vervolgens Bloodsport in The Suicide Squad). Johnson laat zich nu uit over dit gerucht.

Duidelijk antwoord
Zo zegt The Rock: "Of ik in een Marvel-film te zien zal zijn? Dat antwoord is echt 100% nee. Ik wil verder werken aan het DC-universum. Er is nog zoveel te doen, ik ben pas net begonnen aan mijn DC-avontuur. Ik ben nog lang niet klaar!"

Johnson vervolgt: "Wat Kevin Feige en co. hebben gedaan is geweldig. Ik hou enorm van ze en vele Marvel-acteurs zijn goede vrienden van mij. Zij zorgen er al bijna 20 jaar eigenhandig voor dat de filmindustrie zo succesvol is".

DC
Toch verkiest de acteur DC (op dit moment) over Marvel: "Maar ik hou me niet bezig met Marvel, ik wil DC zijn. Ik wil niet mee profiteren van het Marvel-succes, maar een nieuw succes creëren bij DC. Dat is mijn doel".

Wel zou de acteur het heel gaaf vinden als er op een dag een cross-over plaatsvind tussen Marvel-en DC-: "Ik ben een optimist. Ik denk dat het geweldig zou zijn, om DC superhelden en schurken te 'mengen' met Marvel superhelden en schurken. Ik denk dat dat op een dag echt moet gebeuren!"

NieuwsFilm

meest populair