Jason Momoa staat voor grote gevaren in 'The Last Manhunt'

Jason Momoa staat voor grote gevaren in 'The Last Manhunt'

Van Aquaman naar het wilde westen.

Jason Momoa (Aquaman) speelt in de nieuwe film The Last Manhunt. In deze film neemt hij de rol van Big Jim op zich op. Hij speelt hier een dodelijke premiejager.

Momoa is vooral bekend door zijn rol in Game of Thrones, hier speelde hij Khal Drogo. Toch kennen de meeste hem als zijn personage Aquaman. In de trailer van The Last Manhunt kan je zien dat Momoa weer een gevaarlijke rol speelt.

Het romantische verhaal van The Last Manhunt
The Last Manhunt is gebaseerd op een waargebeurd verhaal in 1900 in het Wilde Westen. Het verhaal gaat over een jongen genaamd Willie Boy (Martin Sensmeier) die verliefd raakt op Carlotta (Mainaei Kinimaka), maar het is verboden, omdat ze familie is van de Chemehuevi-stam. Doordat haar vader het afwijst, ontstaat er een conflict tussen beide families. Door een ongeluk slaan ze samen op de vlucht en worden ze achtervolgd door premiejagers.

Eric Laciste, de producent van de film, zei het volgende; "Jason Momoa raakte verliefd op het verhaal en wou graag de officiële stamleden inbrengen in de film." Momoa is van Hawaiiaanse afkomst en wou het verhaal vertellen over degene waarover het gaat: de Chemehuevi-stamleden.

Officiële stamleden in de film
Momoa zou oorspronkelijk de film regisseren, maar is door andere redenen een uitvoerend producent geworden. Volgens hem was het van belang dat de hoofdrolspeler van Indiaanse afkomst is, zoals Martin Sensmeier. Sensmeier is van Tlingit en Koyukon-Athabascan afkomst en groeide op in Alaska. Hier leerde hij over zijn traditites van zijn stammen.

In de trailer zie je Momoa een aantal keren verschijnen met een wapen terwijl er gevochten en geschoten wordt. Het wordt een spannend liefdesverhaal dat zich afspeelt in 1900 in het Wilde Westen. The Last Manhunt komt uit op 18 november 2022 in Amerika. In Nederland is er nog geen officiële verschijningsdatum.



 

NieuwsFilm

meest populair