Fans geraakt door parallelle 'Rogue One'-situatie in nieuwe Star Wars-serie

Fans geraakt door parallelle 'Rogue One'-situatie in nieuwe Star Wars-serie

Andor-fans hebben een Rogue One parallel gezien in aflevering 6

Andor-fans hebben een hartverscheurende Rogue One: A Star Wars Story parallel gezien in aflevering 6, 'The Eye'. In de nieuwste Disney+ Star Wars-serie speelt Diego Luna de rol van Cassian Andor, een rebellenspion die deel uitmaakte van een team dat de Death Star-plannen van het tirannieke Galactische rijk stal in Rogue One: A Star Wars Story.

Let op... Spoilers!!

Andor speelt zich vijf jaar voor die film af en toont Cassians reis van smokkelaar tot soldaat, met als missie het ontmantelen en vernietigen van de Galactic Empire. Samen met Luna zien we in de serie de terugkeer van andere Rogue One: A Star Wars Story-personages, waaronder de leider van de Onderonian Rebels: Saw Gerrera (Forest Whitaker) en de keizerlijke senator Mon Mothma (Genevieve O'Reilly).

In aflevering 6 zie je dat Cassian en de Aldhani-rebellencel hun plan in gang zetten terwijl ze het keizerlijke garnizoen infiltreren en de loonlijst stelen. De overval verloopt bijna vlekkeloos totdat een communicatieofficier die op de top van de dam is gestationeerd, afstemt op de radiofrequentie van het team, en hem waarschuwt voor de acties van de rebellen.

De ontsnapping
Terwijl Cassian worstelt om te ontsnappen aan de atmosfeer van de planeet in het kleine ruimteschip, raakt Karis ernstig gewond bij de snelle ontsnapping van de groep en leest hij pijnlijk zijn navigatieapparaat dat Cassian de opdracht geeft om te "klimmen" en te duiken om vernietiging te voorkomen. Op dat moment zagen enthousiaste Star Wars-fans een hartverscheurende parallel met Rogue One: A Star Wars Story waarin robot K-2SO (Alan Tudyk) Cassian instrueert om te "klimmen" voordat hij wordt vernietigd door Imperial Stormtroopers. Die woorden bleken een van Karis' laatste woorden te zijn voordat ze later in de aflevering stierven. Bekijk de reacties van fans op de onderstaande scène:



NieuwsFilm

meest populair