Brendan Fraser (The Whale) deelt meer info van geannuleerde maar grandioze 'Batgirl'

Brendan Fraser (The Whale) deelt meer info van geannuleerde maar grandioze 'Batgirl'

De acteur vindt het duidelijk jammer dat het er nooit van is gekomen.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Brendan Fraser, die bezig is met een enorme comeback. De acteur heeft het jarenlang behoorlijk moeilijk gehad, maar scoort nu de ene na de andere grote rol. Toch werd een van zijn veelbelovende projecten geannuleerd, namelijk Batgirl. De acteur laat zich hier nu opnieuw over uit.

Fraser wordt gezien als een van de grote Oscar kanshebbers met zijn glansrol in The Whale, maar de acteur zal eveneens te zien zijn in de nieuwe, veelbelovende Martin Scorsese film genaamd Killers of the Flower Moon. Ook zou de acteur de grote schurk spelen in DC's Batgirl, maar dit project werd plotsklaps geannuleerd.

Doodzonde
Fraser liet zich er al eerder over uit, maar nu durft hij er toch iets meer over los te laten. De acteur zei tijdens een recent interview namelijk het volgende: "Ik vindt het echt tragisch. Niet alleen is het zonde voor ons team, het zorgt ook voor fricties tussen filmmakers en studio's. Erg veel vertrouwen is er nu niet meer..."

Fraser vervolgt door te zeggen dat Batgirl geweldig had kunnen zijn, voornamelijk dankzij de ongelofelijke prestatie van hoofdrolspeelster Leslie Grace: "Leslie was fantastisch. Ze heeft zo veel energie en is echt een top actrice. Alles wat we deden voelde goed aan en het was echt een veelbelovend project".

Toch niet
Helaas kwam het er niet van. Zo eindigt de acteur: "Alle opnames waren 'echt'. We probeerden het hele 'green screen' ding zo veel mogelijk te vermijden en dat ging ons goed af. Er waren scenes met enorm veel brandweerwagens, vlammenwerpers en meer. Het was echt een 'big-budget movie', maar het mocht niet zo zijn..."

NieuwsFilm

meest populair