'Deadpool'-acteur komt terug op harde woorden over Ryan Reynolds

'Deadpool'-acteur komt terug op harde woorden over Ryan Reynolds

Deadpool's T.J. Miller sluit vrede met Ryan Reynolds

Vorige week zorgde T.J. Miller voor wat ophef toen hij onthulde dat hij en Ryan Reynolds niet met elkaar konden opschieten op de set van de twee Deadpool-films van 20th Century Fox. Op de radio beweerde Miller dat Reynolds hem ooit kleineerde voor de cast en crew. Dit bracht Miller ertoe te beloven nooit meer met Reynolds samen te werken, wat vermoedelijk de terugkeer van zijn personage, Weasel, in Marvel's aanstaande Deadpool 3 uitsloot.

Het duurde echter niet lang voordat ze zich verzoenden. Tijdens een bezoek aan SiriusXM's Jim Norton & Sam Roberts Show, vertelde Miller dat Reynolds contact met hem had opgenomen nadat zijn eerdere opmerkingen begonnen te circuleren. Nu klinkt het alsof hun ruzie is gesust. Check het artikel hier.

"Het was echt gaaf, hij mailde me de volgende dag", zei Miller. "Het was een misverstand, dus ik heb hem een ​​e-mail gestuurd en nu is het goed."

Miscalculatie
Miller bekende dat hij niet verwachtte dat de media de meer negatieve aspecten van zijn opmerkingen zouden volgen en beweerde dat hij het verhaal van zijn interactie met Reynolds alleen maar vertelde omdat het "raar en grappig" voor hem was. Hoe dan ook, hij beschuldigde nieuwszenders van het publiceren van "clickbait"-achtige artikelen over wat hij zei.

"Dat is een groot probleem dat ik in het algemeen heb, niet nadenken over de gevolgen van het zeggen van bepaalde dingen. Voor mijn gevoel heb ik niets gezegd dat negatief was. Ik voel me slecht dat juist dat werd opgepakt en het was absoluut verkeerd geïnterpreteerd. Maar nee, de volgende dag hebben hij en ik gepraat en het is in orde."

Controversie
Dit verandert niets aan het feit dat Miller lange tijd een magneet is geweest voor controverse. Sinds 2017 werd hij geconfronteerd met een groot aantal beschuldigingen, variërend van intimidatie op het werk tot aanranding. Miller werd ook gearresteerd omdat hij naar verluidt een nep-bomdreiging had gebeld terwijl hij in een Amtrak-trein in 2018 zat. Hij vermeed echter strafrechtelijke vervolging dankzij zijn eerdere hersenoperatie, waardoor hij blijkbaar nog steeds cognitieve problemen ervaart.

Dit betekent niet dat de terugkeer van Weasel in Deadpool 3 ook weer op tafel ligt. Hoewel hij doorgaat met het uitvoeren van stand-upcomedy, lijkt Millers acteercarrière flinke schade te hebben opgelopen na zijn vele schandalen.

Deadpool 3 zal op 8 november 2024 in de bioscoop verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair