In deze jurk zie je Nicolette van Dam maar al te graag

In deze jurk zie je Nicolette van Dam maar al te graag

Ze wist de show te stelen!

Nicolette van Dam is al jarenlang een bekende BN'er. De actrice brak al op jonge leeftijd door in de serie ZOOP en is sindsdien in de nodige films en series te zien. Ze werkt echter ook als presentatrice. Ook dit blijft niet onopgemerkt.

Van Dam probeerde met andere bekendheden een mooi geldbedrag op te halen voor een goed doel, namelijk het Emma Kinderziekenhuis. Zo schrijft de actrice op haar Instagram-pagina: "Wat een avond! Zo indrukwekkend om de bevlogenheid van de kinderartsen te zien die er alles aan doen om de beste zorg te bieden. En de sterke kids, die ondanks wat ze meemaken zich 'thuisvoelen' als ze in het Emma komen!"

Succes
De avond bleek een groot succes te zijn. Van Dam en co. haalden maar liefst 477.730 euro, meer dan de voorgaande jaren! Zeker een mooi bedrag, maar ook de hele presentatie van van Dam was goed bevallen.

De actrice wist namelijk hoge ogen te gooien. Zo vond eigenlijk iedereen wel dat van Dam zich enorm inzette voor het ziekenhuis en dat ze het erg goed en leuk deed. Ook was iedereen het er wel over eens dat ze er geweldig uitzag in de prachtige jurk die ze die avond droeg. Bekijk enkele kiekjes hieronder.



NieuwsFilm

meest populair