De nieuwe 'House Party' krijgt een trailer!

De nieuwe 'House Party' krijgt een trailer!

Welkom in het huis van LeBron

Er komt weer een reboot aan van House Party met LeBron James en Maverick Carter als de producenten. De film werd al aangekondigd in 2018, met Jacob Latimore en Tosin Cole als hoofdrolspelers.

House Party krijgt niet alleen een bekende producent, maar ook bekende gastrollen. Zo komt Kid Cudi tevoorschijn en ook Snoop Doggis van de partij. De film zou officieel verschijnen op 9 december in 2022, maar is verschoven naar 2023.

Huisfeest in huize LeBron
In de trailer van deze komedie wordt er een groot huisfeestje gegeven in een villa waar ze werken als schoonmakers. Het huis is van LeBron en heeft een hologram die precies op hem lijkt en zichzelf complimenten geeft. Ook is er een koala te zien die high is.

Bekende beroemdheden
De hoofdrolspelers zijn allebei blut en daarom werken ze als schoonmaker. Na te horen dat ze LeBrons villa schoon gaan maken, gooien ze een huisfeest om extra geld bij te verdienen. Hierbij nodigen ze andere beroemdheden uit.

House Party verschijnt op 13 januari in de bioscoop in Amerika. Over de verschijningsdatum in Nederland is nog duidelijkheid.


 

NieuwsFilm

meest populair