Deze duistere film knalt de Netflix Top 10 binnen

Deze duistere film knalt de Netflix Top 10 binnen

Met Michelle Pfeiffer en Treat Williams.

In een klap is er een toch wat oudere en zeker niet voor iedereen bekende film de Netflix Top 10 binnengekomen. Op de vierde plaats staat namelijk de wat duistere dramafilm The Deep End of the Ocean van regisseur Ulu Grosbard.

De boekverfilming uit 1999 heeft rollen voor onder meer Michelle Pfeiffer, Treat Williams, Jonathan Jackson, John Kapelos en Whoopi Goldberg en wist in dat jaar niet enorm op te vallen in de bioscopen.

De ontvangst van de film, door Netflix bestempeld als "Duister" en "Ontroerend", werd destijds wisselend ontvangen. Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat de film op 43 procent. De Audience Score kwam tot 58 procent.

Duistere film met Michelle Pfeiffer scoort op Netflix
In The Deep End of the Ocean gaat Beth Coppadora naar een schoolreünie in Chicago, vergezeld door haar drie kinderen. Ze laat ze even alleen in de hotellobby en dat is wanneer één van hen, Ben, verdwijnt. Ondanks een grootscheepse zoektocht van de politie, wordt hij niet meer teruggevonden. Beth moet zonder hem terugkeren naar Wisconsin en raakt in een diepe depressie.

Wil je de duistere dramafilm een kans geven, dan start je de film nu hier op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair