Gerucht: 'Black Adam' gaat het opnemen tegen de 'Suicide Squad'!

Gerucht: 'Black Adam' gaat het opnemen tegen de 'Suicide Squad'!

Het idee voor deze cross-over klinkt in ieder geval veelbelovend!

Black Adam is nog niet eens uit maar er wordt nu al gesproken over de nodige sequels, spin-off en zelfs crossovers. Een nieuw idee klinkt wel erg interessant en zou goed kunnen uitpakken voor DC!

DC lijkt er goed aan gedaan te hebben Dwayne 'The Rock' Johnson gestrikt te hebben voor hun superheldenfilm. Black Adam is tot nu toe sterk onthaald en het wordt een stap genoemd in de juiste richting. Er zijn nu ook alweer de nodige plannen voor de toekomst.

Wat te verwachten
Zo liet Johnson zelf weten dat hij het maar wat graag zou op willen nemen tegen Superman, aangezien dit de enige superheld is die tegen hem opgewassen is. Ook zou 'The Rock' graag een mix zien van Marvel en DC-superhelden en schurken die met elkaar op de vuist gaan. Voor die tijd gaat zijn Black Adam het misschien wel eerst opnemen tegen de Suicide Squad.

Dit is het nieuwe gerucht dat nu de ronde doet. Het is namelijk zo dat Agent Harcourt, die al eerder opdook in The Suicide Squad en de serie Peacemaker, ook in Black Adam is te zien. Ook kruipt Jennifer Holland opnieuw in de huid van Emilia Harcourt, eveneens een personage van The Suicide Squad-film.

Opbouwen
De nodige fans denken dus dat DC langzaam maar zeker een confrontatie opbouwt tussen Black Adam en de Suicide Squad. Amanda Waller (gespeeld door Viola Davis) zit eveneens in de nieuwe DC-blockbuster, dus dit zou wel eens kunnen kloppen.

De nieuwe The Suicide Squad van regisseur James Gunn mag dan wel warm onthaald zijn, de box-office was teleurstellend. Er zal dus een nieuwe weg ingeslagen moeten worden, en misschien is een cross-over met Black Adam wel de juiste zet. Black Adam is ook meer een anti-held dan een superheld, dus mocht hij het opnemen tegen de schurken van de Suicide Squad, dan zou dit wel eens een R-rated verhaal kunnen worden.

NieuwsFilm

meest populair