Selena Gomez en Hailey Bieber voor het eerst intiem samen vastgelegd

Selena Gomez en Hailey Bieber voor het eerst intiem samen vastgelegd

Maar de twee hadden toch ruzie...?

Selena Gomez, de ex van Justin Bieber, en Hailey Bieber, de huidige vrouw van de zanger, zijn voor het eerst samen op de foto gezet. Al jaren gaan er geruchten rond dat de twee ruzie hebben met elkaar, maar deze blijken dus niet te kloppen.

Gomez en Bieber waren dit weekend allebei aanwezig op het Academy Museum Gala in Los Angeles en besloten daar samen te poseren voor een foto. Het eindresultaat is een behoorlijk knus plaatje.

En dat is opvallend volgens sommige fans. Zij dachten namelijk dat Gomez en Bieber nog altijd niet door een deur konden.

In 2018 verbrak Justin Bieber zijn relatie met Gomez. Niet veel later kreeg hij iets met model Hailey Baldwin. Het duurde ook niet lang voordat hij met haar in het huwelijksbootje stapte. Volgens de geruchten zou Gomez daar veel moeite mee hebben gehad.

Viraal
Op social media reageren fans dolenthousiast op de foto van Gomez en Bieber. Zo heeft het oorspronkelijke bericht van fotograaf Tyrel Hampton op het moment van schrijven ruim 1,2 miljoen hartjes.

Ook wordt er massaal gereageerd op zijn post. "Is dit gefotoshopt?" vraagt een fan die haar ogen niet kan geloven. "Wat zijn deze dames toch prachtig", schrijft een ander.



NieuwsFilm

meest populair