Foto uit 'Ferrari' met vele bekende sterren ziet er veelbelovend uit.

Foto uit 'Ferrari' met vele bekende sterren ziet er veelbelovend uit.

Adam Driver opnieuw als een iconisch Italiaans personage.

Regisseur Michael Mann heeft al heel wat topfilms gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan The Last of the Mohicans, Collateral en natuurlijk de iconische Heat. Niet zo heel gek dus dat de nodige filmfanaten niet kunnen wachten op zijn nieuwe film, waar nu weer eens een kiekje van wordt gedeeld.

Het gaat hier om de film Ferrari. De hoofdrol zal worden ingevuld door Adam Driver, die op het onderstaande kiekje te zien is. Hij kruipt in de huid van de legendarische Enzo Ferrari. Bekijk de foto hieronder.



Verhaal
De biopic met een groot budget volgt ex-coureur en autofabrikant Enzo Ferrari in de zomer van 1957. Met zijn huwelijk in een crisis nadat een zoon is verleden en de dreiging van een faillissement dat opdoemt over het bedrijf dat hij en zijn vrouw 10 jaar eerder hebben gestart, begint Ferrari aan een gewaagde race, de Mille Miglia, 1.000 mijl door Italië.

Driver speelt dus Ferrari, maar ook de andere namen mogen er zijn. Penelope Cruz speelt Enzo's vrouw Laura Ferrari, terwijl Shailene Woodley zijn minnares Lina Lardin incarneert.

NieuwsFilm

meest populair